Verzenden & Retourneren

Verzenden

Bij Ghout maken wij gebruik van Post NL pakketservice. Post NL zendingen geplaatst voor 17:00 uur worden binnen 5 werkdagen verzonden en de vrijwel altijd volgende dag geleverd.

Verzendkosten Post NL

  • Afhankelijk van de grote van het kruidenrek verschillen de verzendkosten. Voor het zwarte grote kruidenrek zijn de verzendkosten 11.50, voor alle andere producten zijn de verzendkosten 5,95.  

Wanneer is de verzending gratis?

  • Bij bestellingen binnen Nederland vanaf € 75.
  • Bij bestellingen naar België, Duitsland & Frankrijk vanaf € 100.

Ophalen

Het is mogelijk om je bestelling kosteloos bij ons af te halen in Rotterdam. De bestelling moet wel eerst online geplaatst en betaald worden.

Ophaal adres:

Ghout Meubels
Zwaluwplein 5
2661BT
Bergschenhoek

Op werkdagen tussen 9:00 en 19:00.

Let op! Wij hebben geen winkel. Plaatst eerst de bestelling en kies voor ophalen, wij nemen daarna contact met je op om een afhaalmoment af te spreken.

Track and Trace

Bij elke bestelling bij Ghout Meubels ontvang je een track en trace code waarmee de bestelling gevolgd kan worden. 

Retourneren

Je hebt wettelijk gezien het recht je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Omdat wij in onze producten geloven, krijg je van ons 3 maanden te tijd om te retourneren als je niet tevreden bent.

Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retoursturen naar ons zijn voor eigen rekening. 

Indien je gebruik maakt van het herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kun je contact met ons opnemen via info@ghout.nl. 

Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van je retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Retour adres

Ghout Meubels
T.a.v. Retouren
Zwaluwplein 5
2661BT
Bergschenhoek